Wie zijn wij

Created with Sketch.

Onze visie

Herstel door ontmoeting van mens tot mens en van mens tot God die vol compassie het beste wil geven.

 
ONZE PASSIE

Onze passie is om mensen met burn-out en andere stressgerelateerde klachten een tijd van rust en ondersteuning te bieden gericht op een meer stabiele vervolgsituatie. Door middel van een luisterend oor bieden, gastvrij zijn, praktische hulp/ondersteuning bieden en mensen in de gelegenheid te stellen God te ontmoeten willen we aan deze passie handen en voeten geven. 

 
VERBLIJF

 Je kunt tot maximaal drie weken bij ons verblijven. Het is ook mogelijk om enkele dagen of dagdelen te komen en deel te nemen aan dagactiviteiten en/of gebruik te maken van de stilteruimte.


………

 
WAT KUNNEN WIJ JOU BIEDEN

Wij kunnen een tijdelijk verblijf op een locatie bieden in een natuurlijke omgeving dichtbij de kust. We vinden het belangrijk dat je je welkom en gekend voelt. In een gastvrije atmosfeer kunnen wij je ondersteunen in het vinden van een gezonde balans in geest, ziel en lichaam.

…………

 
BURN-OUT

De laatste jaren zien we een forse toename van burn-out klachten. Een op de zes werkenden ervaart inmiddels deze klachten. Burn-out wordt gezien als een uitputtingsreactie van lichaam en geest ten gevolge van stress. Herken jij het gevoel dat je voortdurend in een te hoge versnelling staat, gevoelens van vermoeidheid en uitputting waardoor je niet meer goed functioneert? Dan ben je bij ons op de goede plek. 

Het verhaal van Hineni Zeeland

Een jaar of 10 geleden is al de droom ontstaan om samen een woonplek te creëren van rust en ruimte waar mensen zichzelf en/of God kunnen (her-)vinden. Dit in een setting van met elkaar optrekken, zorg voor elkaar en voor de natuur

LEES VERDER
 

Het team

Het team van Hineni Zeeland bestaat uit Wilma en Hans Dieleman en Lianne en Wim Pleijte. 

 

 

Draagt u onze plannen een warm hart toe dat stellen wij het zeer op prijs als u voor ons wilt bidden.  Wilt u ons ook financieel steunen, dan kunt u uw gift overmaken op NL10INGB0009322898 t.n.v. Stichting Hineni Zeeland o.v.v. gift. 

nl_NLNL