Update oktober 2020

Created with Sketch.

Update oktober 2020

MOOI NIEUWS!!!

Sinds onze laatste nieuwsbrief van 3 maanden geleden zijn er grote stappen gezet, want we hebben het koopcontract getekend voor de locatie op de Rijnsburgseweg 2 in Oostkapelle! Het is een terrein van 3,5 hectare, waarop een woning, een appartement en een grote schuur staat. Daarnaast is er een minicamping met 15 plaatsen (genaamd “De Vijver”). Het geheel is omgeven met veel groen. Het is er prachtig en héérlijk rustig. Vroeger was het een voormalige buitenplaats. Het terrein wordt in tweeën gedeeld door een vijver.

Het traject  wat we tot hier toe achter de rug hebben was intensief, maar tegelijkertijd was het ook een mooie periode. We hebben veel regelwerk en denkwerk verricht en gesprekken gevoerd met allerlei mensen en instanties. 

Via één van de mensen die met ons meedenken en ons adviseren op diverse terreinen zijn we in contact gebracht met een privé investeerder. Samen met hem en zijn vrouw hebben we bijzondere gesprekken gevoerd en zijn we tot een overeenkomst gekomen, waar we ontzettend blij en dankbaar voor zijn.

Er is veel contact (geweest) met de gemeente Veere m.b.t. wijziging van het  bestemmingsplan en vele andere zaken die aan de orde komen bij de koop. 

Het was mooi om te ervaren dat er op een aantal gebieden specialistische hulp op ons pad kwam. 

De overdracht zal begin maart 2021  plaatsvinden. Ons plan is om in eerste instantie vooral onze aandacht te richten op het exploiteren van de minicamping. De huidige doelgroep is volwassenen/ rustzoekers. Dit willen wij voortzetten omdat dit aansluit bij onze visie van het bieden van rust.

Gaandeweg willen we stap voor stap vorm gaan geven aan het project Hineni Zeeland. Op het terrein en aan de gebouwen moet nog veel gebeuren. Het realiseren van alle plannen zal een proces zijn afhankelijk van beschikbare middelen en mogelijkheden.

De eerste ruimtes die we willen creëren zijn een stilteruimte en een ruimte voor ontmoeting en dagactiviteiten, zodat we daar zo snel mogelijk invulling aan kunnen gaan geven.

De komende maanden zullen vast snel voorbij gaan want er is nog veel werk te doen voordat we kunnen gaan wonen op deze fantastische plek!

Als we op deze fase terugkijken, zijn we God dankbaar voor Zijn liefdevolle steun in alle ups en downs en voor Zijn leiding en voorziening in het uitvoeren van de missie die Hij ons heeft gegeven.

One Response

  1. Willy Kroes schreef:

    Van harte gefeli iteerd.
    Ik wens jullie van harye Hodszegen toe in de volgende stappen.
    Hartelijk shalom, Willy Kroes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLNL